Wij steunen...

De netto opbrengst van de Schapendriftrun komt geheel ten goede aan twee doelen die we als organisatie hebben gekozen.

 


 

Compassion

Gerrie Stoffer uit Elspeet gaat in maart 2019 met een door de stichting Compassion georganiseerde vrouwenreis mee naar Rwanda. In de plaats Vunga in Rwanda wordt binnenkort een project geopend waar een Moeder- en babyprogramma wordt gestart. Dit is een plek voor (aanstaande) moeders waar zij en hun kind hulp krijgen en zo een goede start kunnen maken. De deelnemers willen geld ophalen waarmee het programma haar deuren kan openen en de kosten voor de eerste twee jaar zijn gedekt. Hiervoor is een bedrag van € 36.000,- nodig. 

Als organisatie van de Schapendriftrun helpen we graag mee om dit project van financiële middelen te voorzien. Voor meer informatie over het project, zie: 

compassion - moeder en babyprogramma rwanda

 

 


 

Elspeets Fanfare Korps - Slagwerk Ensembles

De Muziekvereniging Elspeets Fanfare Korps beleeft in 2019 haar 100-jarig jubileum. Deze vereniging levert een belangrijke bijdrage aan de saamhorigheid, cultuur en muzikale ontwikkeling van Elspeet en omstreken. Door het enthousiasme en enorme inzet van vrijwilligers en muzikale leiders weet de vereniging veel mensen te inspireren en vermaken. Vele evenementen die in Elspeet worden georganiseerd worden luister bijgezet door de muzikale kwaliteiten van het Fanfare Korps en de Slagwerkensembles. Regelmatig worden mooie prijzen in ontvangst genomen bij concoursen waaraan wordt deelgenomen.

Om het voortbestaan van deze voor Elspeet belangrijke vereniging te waarborgen en vooral de nieuwe aanwas van de fanfare en slagwerkensembles van instrumenten, opleiders en faciliteiten te voorzien, is financiële steun vanuit de samenleving noodzakelijk. Als organisatie van de Schapendriftrun dragen wij hier graag een steentje aan bij. Voor meer informatie over de vereniging, zie:

elspeets fanfare korps - slagwerkensembles