Compassion

De opbrengst van de Schapendriftrun komt deze eerste editie - via het Muskathlon project - ten goede aan de stichting Compassion. Deze stichting steunt wereldwijd programma's waarbij kinderen in armoede een kans krijgen om zich te ontwikkelen. Meer informatie over Compassion vind je op www.compassion.nl

Muskathlon

In oktober 2017 gaat Wichert Stoffer - een van de initiatiefnemers van de Schapendriftrun - naar Indonesië om daar voor Compassion deel te nemen aan de Muskathlon. De motivatie voor Wichert om deze uitdaging aan te gaan, wordt goed weergegeven in de volgende video (klik op onderstaande foto):

 


 

De 4e Musketier

Muskathlon is een initiatief van de 4e Musketier in samenwerking met Compassion, Open Doors en A21. Meer informatie vind je op www.muskathlon.com/nl-nl/over4m.

Meedoen?

Wil je meer doen dan alleen deelnemen aan de Schapendriftrun om Compassion te steunen? Via het menu linksbovenaan kom je op de persoonlijk Muskathlon webpagina van Wichert. Via deze pagina kun je rechtstreeks geld doneren of ervoor kiezen om een kind structureel te ondersteunen via het kindsponsorprogramma van Compassion. Van harte aanbevolen!