Tijdmeting

Voor de tijdmeting wordt gebruik gemaakt van Run2Day, die de complete tijdregistratie verzorgt.

Bij de starttafel ontvang je een startnummer en een chip in een envelop. Het startnummer moet goed zichtbaar op de voorkant van je loopkleding worden bevestigd, hiervoor krijg je er speldjes bij geleverd. De chip moet met een tie-wrap (die ook wordt bijgeleverd) worden vastgemaakt aan de veters van je loopschoenen. Direct na afloop zijn de uitslagen zichtbaar via de link 'Uitslagen' onder 'Informatie". 

Inschrijven

Voorinschrijven voor het hardlopen kan tot vrijdag 20 april 2018 22:00 uur via onderstaande link:


| www.inschrijven.nl | schapendriftrun |De inschrijfkosten bedragen € 3,50 voor de Kidsrun, € 7,50 voor de 5 km en € 9,- voor de 10 km. Iedere deelnemer krijgt na afloop een medaille aangeboden. Je betaalt op de inschrijfsite via automatische incasso. De chip moet direct na de finish worden ingeleverd, voor niet ingeleverde chips wordt € 3,- extra in rekening gebracht.

Na-inschrijven bij de starttafel is mogelijk tot 20 minuten voor de start, de inschrijfkosten bedragen dan € 5,- voor de Kidsrun en € 10,- voor de overige afstanden (graag gepast contant betalen).

Wandeltocht 

Voor de wandeltocht met gids (Hans Vlijm met hulp van Bert Mulder) kun je je opgeven door een e-mail te sturen naar wstoffer@solcon.nl of door een berichtje te sturen (whatsapp of sms) naar 06 - 2711 6560. De kosten voor deelname aan de wandeltocht zijn € 5,- (contant betalen aan de gids). 

De opbrengsten van het evenement worden beschikbaar gesteld aan het goede doel dat elders op deze website (onder 'Muskathlon') staat beschreven. De organisatiekosten worden betaald door onze sponsoren. Op de flyer op de 'Welkom'pagina zie je welke bedrijven door middel van sponsoring helpen dit evenement mogelijk te maken.

 

 

(foto: André Dorst)