Tijdmeting

Voor de tijdmeting wordt gebruik gemaakt van Run2Day, die de complete tijdregistratie verzorgt.

Bij de starttafel ontvang je een startnummer en een chip in een envelop. Het startnummer moet goed zichtbaar op de voorkant van je loopkleding worden bevestigd, hiervoor krijg je er speldjes bij geleverd. De chip moet met een tie-wrap (die ook wordt bijgeleverd) worden vastgemaakt aan de veters van je loopschoenen. Direct na afloop zijn de uitslagen zichtbaar via de link 'Uitslagen' onder 'Informatie". 

Inschrijven

Voorinschrijven voor het hardlopen kan tot vrijdag 15 maart 2019 22:00 uur via onderstaande link:


| www.inschrijven.nl | schapendriftrun |De inschrijfkosten bedragen:

► Kidsrun € 3,75

► 5 kilometer € 7,50

► 10 kilometer € 9,00

Bij het online inschrijven is er de mogelijkheid om een herinneringsmedaille bij te bestellen voor € 2,95 per stuk. Je betaalt op de inschrijfsite via iDeal. De chip moet direct na de finish worden ingeleverd, voor niet ingeleverde chips wordt € 3,- extra in rekening gebracht.

Na-inschrijven bij de starttafel is mogelijk tot 20 minuten voor de start, de inschrijfkosten bedragen dan € 5,- voor de Kidsrun en € 10,- voor de overige afstanden (graag gepast contant betalen).

Wandeltocht 

Voor de wandeltocht met gids (Hans Vlijm met hulp van Bert Mulder) kun je je opgeven door een e-mail te sturen naar wstoffer@solcon.nl of door een berichtje te sturen (whatsapp of sms) naar 06 - 2711 6560. De kosten voor deelname aan de wandeltocht zijn € 5,- (contant betalen aan de gids). 

De opbrengsten van het evenement worden beschikbaar gesteld aan de goede doelen die elders op deze website (onder: 'wij steunen') staan beschreven. De organisatiekosten worden betaald door onze sponsoren. Op de flyer op de 'Welkom'pagina zie je welke bedrijven door middel van sponsoring helpen dit evenement mogelijk te maken. 

 

(foto: André Dorst)