Tijdmeting

Voor de tijdmeting wordt gebruik gemaakt van MyLaps Event Timing.

Bij de starttafel ontvang je een startnummer met een BibTag op de achterkant. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je het startnummer met de BibTag goed bevestigt aan je loopkleding en de apparatuur verzorgt de rest. Kort na afloop zijn de uitslagen zichtbaar via de link 'Uitslagen' onder 'Informatie". 

Inschrijven

Voorinschrijven voor het hardlopen kan tot vrijdag 24 maart 2017 15:00 uur via onderstaande link:


https://registration.mylaps.com/schapendriftrun/De inschrijfkosten bedragen € 3,- voor de Kidsrun, € 6,- voor de 3,5 km, € 7,- voor de 5 km en € 8,50 voor de 10 km. Voor € 2,50 kan een medaille als aandenken worden bijbesteld. Je betaalt op de website via iDeal.

Na-inschrijven bij de starttafel is mogelijk tot 20 minuten voor de start, de inschrijfkosten bedragen dan € 5,- voor de Kidsrun en € 10,- voor de overige afstanden (graag gepast contant betalen).

Voor deelnemers aan de startersclinic zijn de inschrijfkosten inbegrepen bij het cursusbedrag. Informatie en contactgegevens voor de startersclinic vind je onder 'Startersclinic'. 

Wandeltocht 

Voor de wandeltocht met gids (Hans Vlijm met hulp van Bert Mulder) kun je je opgeven door een e-mail te sturen naar wstoffer@solcon.nl of door een berichtje te sturen (whatsapp of sms) naar 06 - 2711 6560. De kosten voor deelname aan de wandeltocht zijn € 5,- (contant betalen aan de gids). 

De opbrengsten van het evenement worden beschikbaar gesteld aan het goede doel dat elders op deze website (onder 'Muskathlon') staat beschreven. De organisatiekosten worden betaald door onze sponsoren. Op de pagina 'Informatie' zie je welke bedrijven door middel van sponsoring helpen dit evenement mogelijk te maken.

 

 (foto Eric Kroes)