Tijdmeting

Voor de tijdmeting wordt gebruik gemaakt van Run2Day, die de complete tijdregistratie verzorgt.

Bij de starttafel ontvang je een startnummer en een chip in een envelop. Het startnummer moet goed zichtbaar op de voorkant van je loopkleding worden bevestigd, hiervoor krijg je er speldjes bij geleverd. De chip moet met een tie-wrap (die ook wordt bijgeleverd) worden vastgemaakt aan de veters van je loopschoenen. Direct na afloop zijn de uitslagen zichtbaar via de link 'Uitslagen' onder 'Informatie". 

Inschrijven

Voorinschrijven voor het hardlopen kan vanaf medio januari tot vrijdag 22 maart 2020 22:00 uur via onderstaande link:


| www.inschrijven.nl | schapendriftrun |De inschrijfkosten bedragen:

► Kidsrun € 4,-

► 5 kilometer € 9,-

► 10 kilometer € 10,-

Alle deelnemers aan de 5 en 10 km. ontvangen bij de finish een herinneringsmedaille. De kinderen krijgen een leuk presentje van de hoofdsponsor. Je betaalt op de inschrijfsite via iDeal. De chip moet direct na de finish worden ingeleverd, voor niet ingeleverde chips wordt € 3,- extra in rekening gebracht.

Na-inschrijven bij de starttafel is mogelijk tot 20 minuten voor de start, de inschrijfkosten bedragen dan 1 euro extra, dus € 5,- voor de Kidsrun en € 10,- of € 11,- voor de overige afstanden (graag gepast contant betalen).

 


 

Hans Blankenberg Memorial Hike

Dit jaar is er een speciale wandeltocht in het kader van 75 Jaar Vrijheid. De wandeltocht start bij het Historisch Museum in het centrum van Elspeet en eindigt op de Schapendrift waar de run plaatsvindt. De tocht voert langs de plaatsen waar verzetsstrijder Hans Blankenberg tijdens WOII ondergedoken zat. Je hoeft je niet op te geven, iedereen die belangstelling heeft mag meelopen. Ook voor kinderen is deze wandeltocht prima te doen en erg leerzaam! Er wordt geen entree geheven, wel wordt er aan het eind 'met de pet rondgegaan'.

De opbrengsten van het evenement worden beschikbaar gesteld aan de goede doelen die elders op deze website (onder: 'wij steunen') staan beschreven. De organisatiekosten worden betaald door onze sponsoren. Op de flyer op de 'Welkom'pagina zie je welke bedrijven door middel van sponsoring helpen dit evenement mogelijk te maken. 

 

(foto: André Dorst)