Ben je een startende hardloper, heb je al lang niet meer gelopen, of vind je het gewoon leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met de hardloopcursus van 10 weken!

Voorafgaand aan de Schapendriftrun verzorgen Cor van Asselt, André Bleijenberg en Johan Pul een hardloopcursus van 10 weken voor iedereen die wil deelnemen aan de Schapendriftrun.

Wanneer: 

Cor van Asselt en Johan Pul verzorgen de trainingen op maandagavond vanaf 6 januari t/m 16 maart vanaf 19:30 uur tot ca. 20:45 uur. Incidenteel en afhankelijk van het aantal deelnemers worden extra trainers ingezet.

Cor van Asselt en André Bleijenberg gaan op de zaterdagochtenden vanaf 4 januari t/m 14 maart van 08:30 uur tot ca. 09:45 trainingen verzorgen.

Waar: op de maandagavonden starten bij Cor van Asselt aan de Merelweg in Elspeet. Op de zaterdagochtenden starten vanaf het parkeerplaatsje achteraan het verharde deel van de Schapendrift (of vanaf Cor thuis aan de Merelweg).

Kosten deelname: € 37,50 voor 10 trainingen, inclusief deelname aan de Schapendriftrun (5 of 10 kilometer). Alle deelnemers aan de Schapendriftrun ontvangen een herinneringsmedaille.

Programma: we starten met de hele groep met een warming up op de startlocatie. Beginners kunnen meedoen met het oefenprogramma, waarmee je in principe na 2 maanden 5 km kan hardlopen. Gevorderden kunnen  volgens een schema (dit krijg je aangeboden) aan hun conditie werken.

'Vangnet': Fysiotherapie Midden Veluwe is onze backup bij fysieke klachten. De gediplomeerde medewerkers van Midden Veluwe staan voor u klaar met advies wanneer er sprake is van blessures of andere klachten.

Inschrijven: Opgeven voor de hardloopcursus kan door een mail te sturen naar wstoffer@solcon.nl of whatsapp/sms naar 06 - 2711 6560).