Ben je een startende hardloper, heb je al lang niet meer gelopen, of vind je het gewoon leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met de groepstrainingen! Eventueel in combinatie met het Fit & Slank programma (zie flyer onderaan deze pagina).

Voorafgaand aan de Schapendriftrun verzorgen Wichert Stoffer en André Bleijenberg, met medewerking van Cor van Asselt en Gerwin van Triest, groepstrainingen voor iedereen die wil deelnemen aan de Schapendriftrun.

Wanneer: Wichert verzorgt trainingen op maandagavond 5, 12, 19, 26 maart en 3, 9 (is een dinsdag i.v.m. Pasen) en 16 april vanaf 19:30 uur tot ca. 20:45 uur. André gaat op de zaterdagochtenden 10, 17, 24, 31 maart en 7 en 14 april van 08:30 uur tot ca. 09:45 trainingen verzorgen.

Waar: op de maandagavonden starten bij fysiotherapie Midden Veluwe, Apeldoornseweg 25 in Elspeet. Hier wordt een ruimte beschikbaar gesteld waar je tijdens de training spullen kunt achterlaten. De ruimte wordt afgesloten, maar wij adviseren om geen waardevolle spullen achter te laten. Op de zaterdagochtenden starten vanaf André thuis, Weth.v.d.Zandeweg 25 in Elspeet.

Kosten deelname: per avond een bijdrage van € 2,50 voor het goede doel (meer mag natuurlijk ook ;) 

Programma: we starten met de hele groep met een warming up op de startlocatie. Op maandagavond lopen we vervolgens rustig in tot aan het 'Kastanjegat'. Beginners kunnen daar meedoen met het oefenprogramma, waarmee je in principe na 2 maanden 5 km kan hardlopen. Gevorderden kunnen op het 'driehoek-parcours' richting Mennorode en over de Heetkamp volgens een schema (dit krijg je aangeboden) aan hun conditie werken. Op zaterdagochtend kan het parcours wisselen.

Informatieavonden: fysiotherapie Midden Veluwe verzorgt op dinsdag 20 februari van 16:00-17:00 uur een informatiebijeenkomst over het programma Fit & Slank. Deelname aan dit programma kan een mooie combinatie vormen met de hardlooptrainingen. Verder verzorgt fysiotherapie Midden Veluwe op dinsdag 20 maart een informatiebijeenkomst over de lichamelijke aspecten van hardlopen en het omgaan met blessures. Verder informatie hierover volgt. 

Inschrijven: om te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, graag van tevoren opgeven bij Wichert Stoffer (wstoffer@solcon.nl of whatsapp/sms naar 06 - 2711 6560).